banner

Aanvraag duikinitiatie

Overtuigd om een duik te maken in het water? Super! Nog even onderstaand formulier invullen en we zien je binnenkort op één van onze lessen. Onderstaande gegevens gebruiken we enkel voor verzekeringsdoeleinden en zijn veilig bij ons.

De eerste drie lessen zijn gratis!

Na een beknopte maar deskundige uitleg van een persoonlijke begeleider maak je de eerste duik in het water. Wij zorgen voor het duikmateriaal.

Wat je moet meebrengen is je zwembroek of badpak en een handdoek. (Voor de heren is een aansluitende zwembroek verplicht volgens het zwembadreglement, een losse zwemshort wordt niet toegestaan.)

Indien je beschikt over duikmateriaal (ABC), gelieve deze mee te brengen. Zwembadvinnen, duikbril (neus omsloten) met snorkel, loodgordel. Heb je geen zwembadvinnen dan is het handig voor ons om je schoenmaat door te geven. Wij zorgen er dan voor dat er een passend setje voor je klaar ligt.

De trainingen vinden plaats elke vrijdag om 21u en gaan door in het sportcentrum de Hoge Wal Ertvelde. We spreken een kwartiertje vroeger af om elkaar te leren kennen en om er voor te zorgen dat we tijdig aan het water staan.

Hoe vind je ons? Wij zijn waarschijnlijk die bende die veel plezier maakt. Natuurlijk zijn we ook te herkennen aan onze clubjassen. Tot in het zwembad!

duikknop

Geboortedatum